top of page

za 18 mrt

|

Torhout

Lentefeest

Vier samen met ons de lente!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lentefeest
Lentefeest

Tijd en locatie

18 mrt 2023, 10:00 – 17:00

Torhout, Elzenstraat 5, 8820 Torhout, België

Gasten

Over het evenement

Vandaag vieren we de lente!

Dat doen we op de Elzenhoeve graag uitgebreid. Want de lente, dat betekent GROEI!

We hebben een uitgebreid programma, dat nog verder vorm krijgt. Hou dus zeker onze site in de gaten voor eventuele aanpassingen en aanvullingen!

Van 09:00 tot 13:00 kan je genieten van een heerlijke hoevepicknick op de Elzenhoeve. Vers brood, de lekkerste kaas, verse spreads, een eitje, sapje en zoetje. Op vraag kan je uiteraard jouw picknickmand pimpen met een biertje, wijntje, sapje of ander lekkers! Een basispicknick kost 22 euro per persoon. Kinderen tot 11 jaar betalen 16 euro.

Bestel jouw picknickmand bij ons op info@elzenhoeve.be, op  0468 26 97 99 of via de site.

Om 13:30 kan je de wereld van kruidige bloemen en planten ontdekken. Het werken met kruiden is een ware kunst. Rita leert ons hoe we een kruidentuin kunnen aanleggen en leert ons de verschillende planten kennen. Deze planten geven aan uw bereidingen een aantrekkelijke smaak en meerwaarde.

Om 14:30 is er een workshop 'vul je bloembak'. Ideaal om de lente meteen een kickstart te geven! Neem je eigen bloembak mee, of koop er eentje aan bij ons, en vul hem met de mooiste, knallendste kleurtjes en geurtjes! 15 euro per gevulde bloembak van 40cm - 15cm.

Doorlopend kan je op ontdekking gaan in ons plantgoed en genieten van een proeverij van onze biologische en lokale producten.

Inschrijven is nodig voor de hoevepicknick, en niet nodig voor de kruidensessie en workshop bloembakvullen 

Voor vragen kan je mailen naar info@elzenhoeve.be of bellen op 0468 26 97 99.

Deel dit evenement

bottom of page